Tokom vebinara dobićete jasna i detaljna uputstva o tome kako da napravite pedagoški profil učenika, planirate mere individualizacije i razvijete personalizovani program nastave i učenja. Takođe ćete naučiti kako da efikasno nadgledate i procenjujete napredak učenika na njihovim IOP-ima. Pored nastavnog sadržaja vebinara, dobićete i korisne materijale koji će vam pomoći u radu, kao što su obrasci i šabloni za kreiranje IOP-a.
Teme će uključivati pregled ključnih informacija o IOP-ima, uputstva o tome kako da povežete sadržaj IOP-a sa smislenim redosledom aktivnosti i uputstva o tome kako da pripremite i popunite IOP obrasce, sa objašnjenjima i primerima koji će vam pomoći razumeju proces. Na kraju vebinara, imaćete priliku da postavite sva pitanja koja imate o IOP-ima i da dobijete uputstva od predavača.
- Kratka agenda sa orijentacionim trajanjem tema, odnosno vremena predviđenog za pitanja
Pravilnik o IOP-u – ključne informacije (20 min) - IOP obrasci za planiranje dodatne obrazovne podrške – povezanost sadržaja, smisleni sled aktivnosti u planiranju podrške (10 min)
- Izrada IOP-a – uputstva za izradu, popunjavanje obrazaca, pojašnjenja, primeri (60 min)
- Pitanja učesnika (30 min)
Vebinar je namenjen vaspitačima, nastavnicima razredne nastave u osnovnim školama, nastavnicima predmetne nastave u osnovnim i srednjim školama, stručnim saradnicima, direktorima škola.
Za prisustvo na vebinaru/odslučan snimak vebinara dobijaju se potvrde za interno stručno usavršavanje od 4 sata kao i materijal sa vebinara!
Moguće je kupiti snimak ovog vebinara! I pogledati ga kad vama odgovara.
Kada kupite snimak vebinara:
- link za gledanje vebinara će biti aktivan 72h od kada prvi put kliknete na link
- možete 3x da kliknete na link
- dobićete sertifikat o odgledanom vebinaru
- dobićete materijale sa vebinara
Dušanka Ćirović
Dušanka Ćirović u obrazovanju je već 28 godina, i radi u OŠ „Milutin i Draginja Todorović“ i Školskoj upravi u Kragujevcu.
Koautor je i/ili realizator akreditovanih programa obuka:
Koautor je objavljenih knjiga: