Lekovita moć biljaka

calender, icon, pictogram-2389150.jpg

Datum: 27. april 2023.

Vebinar se održava od 18-20h.

Sve više ljudi se vraća prirodi i njenim efikasnim načinima lečenja i obogaćivanja organizma. Ako ste među njima ili želite da saznate više o tome, imamo sjajnu vest za vas – najavljujemo vebinar koji će vam pružiti obilje korisnih informacija.

Kroz ovaj vebinar naučićete kako da pripremite tinkture, masti, sapune, meleme i druge lekovite preparate kod kuće na lak i brz način. Ali, to nije sve! Osim praktičnog dela, učesnici će se upoznati sa teorijskim aspektima biljnih lekova, farmakološki aktivnim sastojcima biljaka, kao i biljkama koje deluju kao imunostimulatori i antiseptici.

Ovaj vebinar nije samo namenjen odraslima. On je idealan i za rad sa decom u vrtićima i školama. Obogaćen jednosmenskim radom, međupredmetnim povezivanjem i razvijanjem opštih i međupredmetnih kompetencija učenika, ovaj vebinar je prilagođen za sve generacije.

Na vebinaru ćete čuti detaljnu analizu sakupljanja i čuvanja biljaka, kao i način obezbeđivanja adekvatnih uslova za samostalno uzgajanje biljaka imunostimulatora i antiseptika u gradskim i seoskim sredinama. Takođe ćete naučiti kako da pripremite preparate od biljaka imunostimulatora i antiseptika i kako ih pravilno koristiti.

Prirodni načini lečenja i održavanja zdravlja postaju sve popularniji u svetu. Ovaj vebinar će vam dati priliku da se upoznate sa biljnim lekovima i da naučite kako da ih sami napravite. Prijavite se što pre i ne propustite ovu priliku za edukaciju i bolje razumevanje prirodnih lekovitih svojstava biljaka. Vidimo se na vebinaru!

Cena vebinara: RSD 1050,00

Za prijavu većeg broja učesnika iz jedne ustanove, cene su sledeće:
  • 6 do 10 prijavljenih – 5% popusta na ukupan iznos
  • od 11 do 20 prijavljenih – 10% popusta na ukupan iznos
  • preko 20 učesnika iz ustanove – 15% popusta na ukupan iznos
icon, play, video-1968245.jpg

Vebinar na klik!

U slučaju da niste u mogućnosti da pogledate vebinar ili želite da pogledate vebinar još jednom, kada kupite vebinar biće vam dostupan snimak (72h od momenta aktiviranja linka).

Vebinar je namenjen: vaspitačima u predškolskim ustanovama, učiteljima, nastavnicima osnovnih i srednjih škola, stručnim saradnicima i svim zainteresovanim za fitoterapiju.

Za prisustvo na vebinaru dobijaju se potvrde za interno stručno usavršavanje od 4 sata.

Vebinar se održava preko Zoom platforme.  U slučaju da niste u mogućnosti da pratite vebinar uživo ili želite da pogledate još jednom, nakon vebinara dobićete snimak vebinara koji je aktivan 72h od kada prvi put kliknete na vebinar (i možete 3x da kliknete na link).

Učesnici se i samostalno mogu organizovati u veće grupe i time ostvariti popust. 

dr Gorica Đelić

Upoznajte predavača

dr Gorica Đelić je angažovana na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, gde izvodi nastavu iz grupe botaničkih predmeta, uključujući Sistematiku biljaka, Lekovite biljke i održivo korišćenje.

Tokom svoje karijere, dr Đelić je bila aktivno uključena u realizaciju brojnih seminara za stručno usavršavanje nastavnika, vaspitača, stručnih saradnika i direktora, uključujući “Zanimljivu biologiju – savremene metode i nove pristupe”.

Od 2008. godine, mentor je iz biologije u Regionalnom centru za talente Kragujevac. Dr Đelić je završila seminar “Unapređivanje nastavničkih kompetencija – seminar za nastavnike i saradnike Bioloških i srodnih fakulteta u Srbiji”, demonstrirajući svoj posvećenost stalnom usavršavanju i napredovanju u svom polju.