Organizovanje efikasne i efektivne nastave primenom psiholoških principa i strategija učenja

Ako želiš da unaprediš svoje znanje o psihološkim principima učenja i motivaciji za školsko učenje, onda je ovaj vebinar pravi izbor za tebe!

Vebinar će ti pružiti mogućnost da se bolje upoznaš sa psihološkim principima učenja, pamćenja i motivacije, zasnovanim na najnovijim istraživanjima u ovoj oblasti. Učićemo o tome kako ovi principi mogu biti primenjeni u nastavnim situacijama u skladu sa standardima kvalitetne nastave i učenja.

Ali to nije sve! Ovaj vebinar će ti takođe pomoći da bolje razumeš psihološke fenomene i pojave koje se javljaju u interakciji nastavnik-učenik, kao i faktore koji utiču na motivaciju za školsko učenje. Saznaćeš kako ova saznanja mogu biti primenjena za unapređenje oblasti nastave i učenja, što će rezultirati efikasnijom i efektivnijom nastavom.

Vebinar je posebno osmišljen za unapređivanje kompetencija nastavnika i stručnih saradnika u organizovanju efikasnije i efektivnije nastave i učenja. Dakle, ne samo da ćeš dobiti nova znanja i veštine, već ćeš i povećati svoju vrednost kao nastavnik ili stručni saradnik.

Ne propusti ovu jedinstvenu priliku za unapređenje svog znanja i veština u oblasti psiholoških principa učenja i motivacije za školsko učenje. Prijavi se odmah i pridruži nam se na ovom zanimljivom i edukativnom vebinaru!
calender, icon, pictogram-2389150.jpg

Datum: 13. decembar 2023.

Vebinar se održava od 18-20h.

Prijavi se na vebinar:

Cena vebinara: RSD 1100,00

*za grupne prijave ili prijave preko ustanova klknite ovde
Upustvo za prijavu:
  1. Kliknite na tip prijave (pojedinačna ili prijava preko ustanove)
  2. Popunite prijavni formular
  3. Nakon par minuta stići će vam mejl sa podacima za uplatu
  4. Nakon što uplatite prijavu, pošaljite sliku uplatnice (ili screenshot ako plaćate online) na oc.kontiki@gmail.com
icon, play, video-1968245.jpg

Vebinar na klik!

U slučaju da niste u mogućnosti da pogledate vebinar ili želite da pogledate vebinar još jednom, kada kupite vebinar biće vam dostupan snimak (72h od momenta aktiviranja linka).

Najčešće postavljana pitanja:

Vebinar je namenjen: nastavnicima razredne  i predmetne nastave  u osnovnim školama, nastavnici predmetne nastave u srednjim školama, stručnim saradnicima i direktorima škola.

Za prisustvo na vebinaru dobijaju se potvrde za interno stručno usavršavanje od 4 sata.

Vebinar se održava preko Zoom platforme.  U slučaju da niste u mogućnosti da pratite vebinar uživo ili želite da pogledate još jednom, nakon vebinara dobićete snimak vebinara koji je aktivan 72h od kada prvi put kliknete na vebinar (i možete 3x da kliknete na link).

Učesnici se i samostalno mogu organizovati u veće grupe i time ostvariti popust. 

Utisci učesnika prethodnog vebinara sa ovom temom:

Moj utisak je odličan, uživam slušajući i razmišljam o tome što čujem. Dobila sam korisne informacije i jasne smernice za realizaciju kvalitetne nastave.

Jasno objašnjenje principa učenja i njihova primena u nastavi.

Odlična tema i mnogo korisnih informacija. Najjači utisak mi je ostavilo objašnjenje o stereotipima i kako ih prevazići.

Smernice koje su upućene nastavnicima o autoritetu i načinima vođenja kvalitetnog časa.

Upoznajte predavača:

Dušanka Ćirović

Dušanka Ćirović, rođena 1956 god. U obrazovanju provela 28 godina radeći u OŠ „Milutin i Draginja Todorović“ i Školskoj upravi u Kragujevcu.

Koautor je i/ili realizator akreditovanih programa obuka, uključujući Školsko razvojno planiranje, Samovrednovanje, Motivacija i psihološki principi učenja, i Inkluzivno obrazovanje.

Učestvovala je kao realizator i/ili mentor u brojnim projektima u obrazovanju, uključujući podršku obrazovanju dece i učenika migranata/izbeglica, unapređivanje kvaliteta obrazovnog sistema, i unapređenje ravnopravnog pristupa i završavanja preduniverzitetskog obrazovanja.

Koautor je objavljenih knjiga, uključujući Priručnik “Školsko razvojno planiranje – put ka školi kakvu želimo” i Priručnik “Zbirka primera inkluzivne prakse”.