Sa hemičarkom na čajanci

Cilj ovog vebinara je obuhvatiti različite oblasti predmeta “Svet oko nas”, prvenstveno namenjenih učiteljicama, ali je takođe prilagođen i mlađim uzrastima u vrtićima.


Oblasti uključuju:

    >> Biljke
    >> Životinje
    >> Očuvanje zdravlja
    >> Saobraćaj
    >> Dom i vaspitanje
    >> Pravila lepog ponašanja

Osim hemije, ovaj vebinar predstaviće korelaciju sa oblastima kao što su biologija, matematika, geografija, fizika, srpski jezik i književnost, likovna kultura, engleski jezik, inženjering i tehnologija.


Kroz svaku od ovih tema, teorijski koncepti se prezentujju na kreativan način, praćeni praktičnim demonstracijama koje se mogu sprovesti kod kuće. Ključni element ovih eksperimenata su molekuli – osnovne supstance koje grade svet oko nas i koje se koriste u eksperimentima.


Na ovaj način, promoviše se jednostavnost, pristupačnost, i odsustvo potrebe za velikim finansijskim ulaganjima u eksperimente. Hemija se tako uči i razume kroz osnovne teorijske koncepte na način koji je privlačan i kreativan za sve učesnike.

calender, icon, pictogram-2389150.jpg

Datum: 29. novembra 2023.

Vebinar se održava od 18-19:30h.

Prijavi se na vebinar:

Cena vebinara: RSD 1050,00

Upustvo za prijavu:
  1. Kliknite na tip prijave (pojedinačna ili prijava preko ustanove)
  2. Popunite prijavni formular
  3. Nakon par minuta stići će vam mejl sa podacima za uplatu
  4. Nakon što uplatite prijavu, pošaljite sliku uplatnice (ili screenshot ako plaćate online) na oc.kontiki@gmail.com
icon, play, video-1968245.jpg

Vebinar na klik!

U slučaju da niste u mogućnosti da pogledate vebinar ili želite da pogledate vebinar još jednom, kada kupite vebinar biće vam dostupan snimak (72h od momenta aktiviranja linka).

Najčešće postavljana pitanja:

Vebinar je namenjen: učiteljima i vaspitačima.

Za prisustvo na vebinaru dobijaju se potvrde za interno stručno usavršavanje od 4 sata.

Vebinar se održava preko Zoom platforme.  U slučaju da niste u mogućnosti da pratite vebinar uživo ili želite da pogledate još jednom, nakon vebinara dobićete snimak vebinara koji je aktivan 72h od kada prvi put kliknete na vebinar (i možete 3x da kliknete na link).

Učesnici se i samostalno mogu organizovati u veće grupe i time ostvariti popust. 

Upoznajte predavača:

Dušica Uđilović

Dušica Uđilović, nastavnik hemije, sa iskustvom u osnovnom i srednjem obrazovanju (uključujući gimnaziju i stručnu školu) u Velikom Gradištu. Takođe poseduje zvanje Master hemičara sa Hemijskog fakulteta Beograd, kao i titulu Master ekološkog analitičara sa Univerziteta Singidunum Beograd.

Sa više od 5 godina iskustva u oblasti obrazovanja i oko 6 godina u laboratorijskom radu, Dušica je ambiciozna, entuzijastična, odgovorna, kreativna i uvek spremna za saradnju. Njen profesionalni angažman je obeležen odgovornošću i savesnošću, čineći je izuzetno posvećenom svom radu.