VEBINARI NA KLIK!

Nude vam mogućnost da pogledate vebinar u vreme koje vama odgovara.

Prebrzi način života i veliki broj obaveza često nam predstavljaju problem da stignemo u toku dana da uradimo sve što želimo. I onda propuštamo dosta stvari koje želimo da uradimo za sebe – od opuštanja, čitanja knjige, do nekog dodatnog stručnog usavršavanja koje planiramo već neko vreme.

U cilju da propuštanje prilika postane prošlost, uveli smo novu uslugu – VEBINARI NA KLIK!

Česta pitanja i odgovori:

Kupovinom snimka takođe dobijate potvrde za interno stručno usavršavanje od 4 sata kao i materijal sa vebinara!

Vebinar na klik vam nudi mogućnost da pogledate vebinar kada vama odgovara.

 • Kada se prijavite za vebinar, stići će vam mejl sa detaljima za uplatu vebinara. Nakon čega je potrebno da uplatite vebinar i da nam pošaljete na mejl oc.kontiki@gmail.com dokaz o uplati. Čim taj mejl stigne, vama stiže mejl sa linkom za snimak vebinara.

  Link za vebinar se aktivira kada prvi put kliknete na njega i aktivan je narednih 72h i možete u tom periodu 3x kliknuti na link.

Cena vebinara na klik:

Cena vebinara na klik je RSD 1050. Osim za sledeće vebinare:
 • Eskejp soba – edukativna igra u Gugl upitniku: RSD 1200
 • Za vebinare u saradnji sa Koho pedagogijom
 • PONUDA VEBINARA

  Vebinar se bavi korišćenjem digitalnih tehnologija kao što su aplikacije i veb alati u obrazovanju učenika sa smetnjama u razvoju. Učesnici će se upoznati sa konkretnim edukativnim aplikacijama za android i iOS uređaje koje mogu da koriste deca i učenici sa smetnjama u razvoju, kao i primerima veb alata za izradu nastavnih sadržaja.

  Vebinar se bavi inkluzivnim obrazovanjem učenika sa smetnjama u razvoju, dajući veštine za prepoznavanje učenika sa specifičnim razvojnim poremećajima i školskim sposobnostima kao što su disgrafija, disleksija, diskalkulija i hiperkinetički sindrom. Naučićete kako da uspostavite adekvatan pristup ovim učenicima i dobijete preporuke za rad sa njima kako biste maksimalno iskoristili njihov potencijal u obrazovnom procesu. 

  Vebinar će se bavi korišćenjem tehnologije u učenju, uključujući edukativne igre i eskejp sobu (virtuelne učionicu) za povećanje interesovanja učenika i samostalnog učenja. Na vebinaru je prikazano dizajniranje eskejp sobe u Google formi, u okviru Google platforme i prikazano je primer kako se to radi u Minecraft-u.

  Na vebinar ćete naučiti kako da koristite prirodne metode lečenja i obogaćivanja organizma kroz pripremu vlastitih lekovitih preparata kao što su tinkture, masti, sapuni i melemi. Uz teorijski deo, vebinar će pružiti i praktične savete i primer kako se može primeniti u radu sa decom u vrtićima i projektnoj nastavi u školama. Naučićete o farmakološki aktivnim sastojcima biljaka, biljkama imunostimulatorima i antisepticima, kao i o načinima sakupljanja i čuvanja istih i načinima pripreme preparata.

  Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa različitim aktivnostima koje mogu da podstaknu interesovanje učenika za učenje, kao što su praktični projekti, izleti i učenje zasnovano na problemima. Osim toga, vebinar će obuhvatiti i ulogu nastavnika u motivisanju učenika, uključujući postavljanje visokih očekivanja, pružanje pozitivnog potkrepljenja i pomaganje učenicima da razviju način razmišljanja o rastu. Ukratko, vebinar će pružiti nastavnicima alate i tehnike za unapređenje njihovog rada sa učenicima

  Ako ste zainteresovani za to kako da podstaknete promene kod učenika i kako da razvijete njihove radne navike, onda je ovaj vebinar pravi izbor za vas. Naučićete o važnosti i neophodnosti promena kod učenika, procesu promene i kako uzeti u obzir individualne karakteristike učenika prilikom planiranja aktivnosti. Osim toga, bićete upoznati sa principima i metodama za rešavanje pedagoških pitanja. Uz teorijski deo, vebinar će pružiti i lične primere aktivnosti koje podstiču pozitivne promene kod učenika. 

  Kroz ovaj vebinar naučićete i unaprediti znanje o vrstama specifičnih poremećaja i zdravstvenih problema kod dece.

  Naučićete da prepoznate kako se ti poremećaji manifestuju i utiču na celokupan dečiji razvoj i učenje, i kako mogu uticati na socijalno okruženje deteta i na odnos prema vršnjacima. Predstaviće vam se načini na koji mogu da se vrše korekcije takve dece uz formiranje adekvatnog pristupa, kao i preporuke za rad i izradu didaktičkog materijala za rad.