Besplatni vebinar | Kreativna naučna igra kroz svet hemije

Dobrodošli na besplatni vebinar o približavanju hemije deci od vrtića do srednje škole, sa fokusom na korelaciju u nastavi sa drugim predmetima.

Hemija je fascinantan naučni predmet koji može biti izuzetno inspirativan i zabavan za decu svih uzrasta.

Međutim, ponekad može biti izazovno pronaći načine da se ova složena nauka prenese na način koji je pristupačan i razumljiv za decu i učenike.

Tokom ovog vebinara, prezentovaćemo različite načine i aktivnosti koje mogu pomoći u približavanju hemije deci u različitim uzrastima, počevši od vrtića pa sve do srednje škole.

Takođe ćemo istražiti kako hemija može biti povezana sa drugim predmetima kao što su matematika, biologija, fizika i tehnologija, srspki jezik i književnost, likovno… pružajući tako interdisciplinarni pristup učenju.

Najavićemo i tri vebinara posvećenih vaspitačima, učiteljima i nastavnicima hemije, kao i drugih nastavnika koji su raspoloženi da svoje gradivo povežu sa hemijom.
calender, icon, pictogram-2389150.jpg

Datum: 20. mart 2024.

Vebinar se održava od 18-19:30h.

Prijavi se na besplatni vebinar:

Upustvo za prijavu:
  1. Kliknite na tip prijave (pojedinačna ili prijava preko ustanove)
  2. Popunite prijavni formular
  3. Nakon par minuta stići će vam mejl sa potvrdom da ste uspešno prijavili
icon, play, video-1968245.jpg

Vebinar na klik!

U slučaju da niste u mogućnosti da pogledate vebinar ili želite da pogledate vebinar još jednom, kada kupite vebinar biće vam dostupan snimak (72h od momenta aktiviranja linka).

Vebinar je namenjen: vaspitačima u predškolskim ustanovama, učiteljima, nastavnicima osnovnih i srednjih škola, stručnim saradnicima i svima zainteresovanim za hemiju.

Za prisustvo na vebinaru dobijaju se potvrde za interno stručno usavršavanje od 2 sata.

Vebinar se održava preko Zoom platforme.  U slučaju da niste u mogućnosti da pratite vebinar uživo ili želite da pogledate još jednom, nakon vebinara dobićete snimak vebinara koji je aktivan 72h od kada prvi put kliknete na vebinar (i možete 3x da kliknete na link).

Ako znate nekoga kome bi se dopao ovaj vebinar slobodno prosledite link! 🙂

Utisci učesnika sa prethodnog vebinara:

Nesvakidasnje interesantan pristup raznim temama koje inače obradjujemo sa decom.

Predavač je izuzetan.
Deo predavanja o mumijama mi je posebno zabavan i ideja kako da se ova tema približi deci.

Povezivanje znanja,veština, predavač koji ima moć držanja pažnje, ideje

Bilo je veliko zadovoljstvo slušаti Dušicu. Ona je veliki poznavalac hemije i predavanje je obogatila zanimljivim primerima.

Upoznajte predavača:

Dušica Uđilović

Dušica Uđilović, nastavnik hemije, sa iskustvom u osnovnom i srednjem obrazovanju (uključujući gimnaziju i stručnu školu) u Velikom Gradištu. Takođe poseduje zvanje Master hemičara sa Hemijskog fakulteta Beograd, kao i titulu Master ekološkog analitičara sa Univerziteta Singidunum Beograd.

Sa više od 5 godina iskustva u oblasti obrazovanja i oko 6 godina u laboratorijskom radu, Dušica je ambiciozna, entuzijastična, odgovorna, kreativna i uvek spremna za saradnju. Njen profesionalni angažman je obeležen odgovornošću i savesnošću, čineći je izuzetno posvećenom svom radu.