Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Skrečuj kroz predmete!

25.05.23 @ 18:00 - 20:00

Otkrijte Skreč – program koji će inspirisati vaše učenike da budu kreativni i istražuju svet programiranja! Skreč je interaktivni alat koji omogućava učenicima da stvaraju animacije, kvizove i igre, podstičući njihovu maštu i razvoj programerskih veština. Uz Skreč, učenici će se upoznati sa blokovskim programiranjem, sastavljajući komande kao slagalice. Ovaj jednostavan, ali moćan alat pruža im priliku da sami kreiraju projekte koji se temelje na gradivu koje proučavaju. Takođe, Skreč nudi i mogućnost vršnjačke edukacije, gde učenici mogu razmenjivati ideje i primere dobre prakse.

Vebinar o Skreču će vam pružiti sve potrebne informacije o tome kako koristiti ovaj program u nastavi. Naučićete kako Skreč podstiče razvoj veština rešavanja zadataka, timskog rada i kritičkog mišljenja kod učenika. Takođe ćete dobiti uvid u primere projekata koji su već ostvareni te koliko vremena je potrebno za programiranje u Skreču.

Ne propustite priliku da svoje učenike podstaknete na istraživanje, kreativnost i razvoj programerskih veština uz pomoć Skreča.

Details

Date:
25.05.23
Time:
18:00 - 20:00